Dragi vježbači,


koncept treninga u Centru MOVi sE zamišljen je tako da se kroz prvi sat upoznajemo međusobno, kao i s čitavom grupom (ovisno o Vašim željama). Prvi sat je besplatan, ali je potrebno prethodno se najaviti. Na web stranici je dostupan informativni upitnik, koji je potrebno ispuniti prije početka treniranja. Upitnik služi kao orijentir i meni i Vama u budućem zajedničkom radu, a u kontekstu Vaših mogućnosti, prijašnjih iskustava, eventualnih ozljeda, želja i preferencija.  

Rasporedi grupnih treninga su dostupni na web stranici.  Za grupne treninge je potrebno prethodno upisivanje u tablicu dolazaka (link za upis ovisno o programu), s obzirom da je broj polaznika grupa ograničen, a to kako grupe ne bi bile pretrpane i kako bi svaki vježbač imao dovoljno prostora. Za grupe koje za sada nemaju više ponuđenih termina, pratit će se popunjenost u mjesecu, a ako je grupa za taj mjesec popunjena, bit će potrebno čekati sljedeći mjesec za prijavu - ako se ne otvori dodatni termin. Svakako, potrebno je na vrijeme se prijaviti ili odjaviti, ako niste u mogućnosti prisustvovati rezerviranom terminu, jer samim time otvarate mjesto u grupi za drugog vježbača.

Sve informacije dostupne su i vidljive na web stranici kako biste u svakom trenutku bili informirani o slobodnim mjestima u grupama, terminima i eventualnim novostima u Centru. Osim toga, na raspolaganju Vam je mogućnost za dogovaranje termina za  online konzultacije ili uživo - ako ste zainteresirani za  individualni pristup.  

Po pitanju plaćanja imate mogućnost Internet plaćanja, kartičnog plaćanja kao i gotovina :)